Geen angst voor Poolse loodgieter

Van 2006 tot 2008 werkte ik als redacteur voor human resources-bureau SD Worx en ik coördineerde er een tijdlang het kwartaalmagazine Scoop. In de link vind je een voorbeeld van een editie die ik in de praktijk aanstuurde. Ik schreef er zelf een interview voor met Mia De Vits.

http://www.miadevits.be

Voor Mia De Vits mogen de arbeidsgrenzen open
Geen angst voor Poolse loodgieter
Zullen de Polen de talentenkloof op onze arbeidsmarkt dichten? Zijn hun vaardigheden complementair aan die van het Belgische werkvolk? “Dat zullen we pas weten als we ze hier volledig toelaten. Waar wachten we nog op?”, zegt Europarlementslid Mia De Vits (sp.a). Ze weet waarom we dralen met het openen van de arbeidsgrenzen, maar ze begrijpt het niet.

Lees verder in Scoop Strategisch talent

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s